Προβολές σελίδας :

0

Δημιουργοί


Χώρος


Περιγραφή

O μουσικοσυνθέτης Γιώργος Βολίκας, σας προσκαλεί την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 20:00, σε ένα μουσικό live streaming, όπου θα παρουσιάσει ζωντανά στο πιάνο συνθέσεις του.
Η ζωντανή μετάδοση θα πραγματοποιηθεί μέσω του eStage.gr
Διάρκεια Προγράμματος: 1 ώρα
Τιμή : 5€

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο από την εμφάνιση του Γ. Βολίκα στο Μέγαρο Μουσικής
Αθηνών: https://www.youtube.com/watch?v=lDpy6xJ6Alg

Λίγα λόγια για τον Γ. Βολίκα:
Ο Γιώργος Βολίκας γεννήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου του 1991 και είναι Έλληνας μουσικοσυνθέτης.
Ο πρώτος του προσωπικός δίσκος «Γένεσις» έχει κυκλοφορήσει τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, περιλαμβάνοντας δέκα οργανικές του συνθέσεις.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην μουσική του, έχει η μελωδία και το πιάνο !
Οι συνθέσεις του, έχουν μεταδοθεί από τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αμερικής, Αυστραλίας, Καναδά και Ευρώπης, ενώ επιπρόσθετα οι εφημερίδες «Εθνικός Κήρυξ» στην Νέα Υόρκη, «The Montreal Greek Times» στο Μόντρεαλ ,«Ο Κόσμος» στο Σίδνεϊ και η «China Greece Times» (Ελληνο-Κινεζική εφημερίδα), έχουν αναφερθεί στο καλλιτεχνικό έργο του συνθέτη.

Έχει παρουσιάσει ζωντανά τις συνθέσεις του στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο Φεστιβάλ «Η Ξάνθη του Μάνου Χατζιδάκι», στο Aegean Arts International Festival Κρήτης, στο Poros Arts Festival, ενώ επιπλέον έχει συνθέσει μουσική για θεατρικές παραστάσεις και για την Επίσημη Διαφημιστική Καμπάνια του Συλλόγου «Ο Καλός Σαμαρείτης-Κακοποιημένης Γυναίκας και Παιδιού».
Η σύνθεσή του «Γένεσις», έχει πλαισιώσει μέρος της τηλεοπτικής εκπομπής «Με Αρετή και Τόλμη» στην Ελληνική Ραδιοφωνία-Τηλεόρασης 1, σε σκηνοθεσία Τάσου Μπιρσίμ.
«Πιστεύω» του είναι πως «δεν επιλέγει ο δημιουργός την στιγμή της έμπνευσης, αλλά η έμπνευση είναι αυτή που επιλέγει το πότε και αν θα έρθει στο δημιουργό».

Επίσημη Ιστοσελίδα: giorgosvolikas.gr
* Όλα τα πνευματικά δικαιώματα των συνθέσεων που θα παρουσιαστούν στο συγκεκριμένο live streaming, ανήκουν
αποκλειστικά στον ίδιο τον μουσικοσυνθέτη.

Παραγωγή-Επιμέλεια: eStage.gr