Προβολές σελίδας :

0


Χώρος


Περιγραφή

Την νύχτα της 18ης Σεπτεμβρίου, η Καρδίτσα βίωσε μια από τις χειρότερες καταστροφές στην σύγχρονη ιστορία της. Ο λόγος, ένας τυφώνας με το όνομα ΙΑΝΟΣ. Το επόμενο πρωί, βρίσκει την πόλη της Καρδίτσας μια κατάσταση απελπισίας. Οι ζημιές που υπέστησαν οι επιχειρήσεις, ήταν ένα ακόμα ισχυρό χτύπημα σε μια ήδη επιβαρυμένη γι’αυτές χρονιά. Μπορεί οι μήνες να πέρασαν από τότε, ωστόσο οι “πληγές” είναι ακόμα αισθητές και δεν έχουν επουλωθεί.

Το Επιμελητήριο Καρδίτσας, διοργανώνει το Concert for Karditsa. Μια διαδικτυακή συναυλία στήριξης στην πλατφόρμα estage.gr , τα έσοδα της οποίας θα δοθούν στις πληγείσες επιχειρήσεις και τους ανθρώπους της. Είναι πολύ σημαντικό, να θυμόμαστε ότι η λέξη επιχείρηση δεν αποτελείται μόνο από ένα κτήριο ή ένα Brand Name αλλά και τους ανθρώπους που την συντηρούν και βιοπορίζονται από αυτήν. Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός ανθολογίου με καλλιτέχνες διαφορετικών ειδών τους οποίους ενώνει ένας κοινός σκοπός. “Η συγκέντρωση χρημάτων για τις πληγείσες επιχειρήσεις της Καρδίτσας”.

Η Λίστα με τους καλλιτέχνες που μας τιμούν με την συμμετοχή τους είναι:

Τσανάκας Χρήστος (Ονειρευτής)

Καρατζόγλου Βίκυ μαζί με τον Καλαντζόπουλο Παναγιώτη

Φιλίππου Λάμπρος μαζί με τον Τάσο Κουφοδήμο (Λαούτο φωνή) και Θοδωρή Σιούτη (Βιολί)

Καράλη Ηλέκτρα

Οικονόμου Ντίνος και Φάνης

Νταλάρας Γιώργος

Βελεσιώτου Φωτεινή

Μπούσαλης Πάνος

Παπακωνσταντίνου Θανάσης

Γραμμένος Σπύρος

Nalyssa Green

Παυλίδης Παύλος με τους Φώτη Σιώτα (βιολί, λούπες) και Δημήτρη Τσεκούρα (μπάσο)

Rous

ΟNIRAMA

Δάντης Χρήστος

Παπαρίζου Έλενα με special guests: Θοδωρής Μαραντίνης, Αναστάσιος Ράμμος και Ιάσονας Μανδηλάς

 

Η Συναυλία θα είναι διαθέσιμη on demand από τις 22 εώς τις 29 Δεκεμβρίου 2020 και θα μπορεί να την παρακολουθήσει κάποιος επιλέγοντας ένα από τα δύο εισιτήρια στήριξης των 5 ή 10 ευρώ. Θα υπάρχει και λογαριασμός τράπεζας για όποιον επιθυμεί να ενισχύσει παραπάνω. Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε η μουσική όπως και οι υπόλοιπες τέχνες μπορεί να μας φέρει πιο κοντά και ας υπάρχει μεταξύ μας απόσταση.