Προβολές σελίδας :

0

Δημιουργοί


Χώρος


Περιγραφή

Μια θεραπευτική συναυλία με τον Λάμπρο Φιλίππου. Το avant-garde συναντά τη μουσική διαλογισμού.Τι θα θέλατε να ακούσετε σήμερα? Συμμετέχετε στο Chat Live κατά την διάρκεια του event. Let the artist know…

Ο Λάμπρος Φιλίππου παρουσιάζει το πρότζεκτ And They Built Churches σε μια διαδραστική θεραπευτική συναυλία | Διάρκεια: Άγνωστη

Ο Λάμπρος Φιλίππου θα δημιουργήσει, αυτοστιγμεί, μια ηχητική performance από το μηδέν, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Φορέστε τα καλά ακουστικά σας και συνδεθείτε μαζί μας στο chat, κάνοντας παρεμβάσεις με μήνυμα, κατά τη διάρκεια του Live session. Τι θα θέλατε να ακούσετε σήμερα; Θα δοθούν περισσότερες οδηγίες μέσα από το chat για τον τρόπο εμπλοκής σας σε αυτή την εκδήλωση.

 

  • Το event είναι ένας συνδυασμός φωνητικού performance και meditative ritual μέσω μελωδιών και συχνοτήτων. Δε θα χρησιμοποιηθούν μουσικά όργανα, παρά μονάχα φωνές. Δεν θα υπάρχει τίποτα προηχογραφημένο ή sample. Για την ιδιανικότερη παρακολούθηση του event, κρίνεται απαραίτητη η χρήση ακουστικών ή καλής ποιότητας ηχείων.

 

Σημείωμα από τον Λάμπρο Φιλίππου (ATBC): And They Built Churches είναι το όνομα του πρότζεκτ και αυτό που έχω να προτείνω είναι ένα avant-garde ‘sound-bath’, όπως το ονομάζουν στη γλώσσα του διαλογισμού και της ηχοθεραπείας. Δηλαδή, ένα λουτρό ήχου – μελωδιών &συχνοτήτων, με ψυχεδελικές εξάρσεις.

Πρόκειται για ένα ηχητικό περιβάλλον που περιλαμβάνει Βυζαντινά φωνητικά, Shamanic voice drones, φωνές ζώων και της φύσης, αριθμούς και ένα ευρύ συχνοτικό φάσμα από χαμηλές έως πολύ υψηλές συχνότητες και νότες κόντρα τενόρου.